top of page

WORKSHOP

Workshopjainkra a Facebook-eseményeinkben található linken keresztül tudtok regisztrálni.

FENNTARTHATÓSÁG A SZÍVÜGYEM

A környezettudatosság jegyében hívtuk életre molinóvarró workshopunkat, azonban ez nemcsak egy sokadik “fenntartható” foglalkozás lesz, hanem jóval több annál!  Megtapasztalva az alkotás örömét, a flow élményt – amikor megszűnik a külvilág – saját magad készítheted el egyedi DIY karácsonyi ajándékaidat vagy néhány új, menő cuccot a szilveszteri bulira. Reklámmolinó felhasználásával összeállíthatod és elkészítheted különböző méretű és stílusú, teljesen egyedi, időtálló kiegészítőidet, azzal a nagy segítséggel, hogy a varrásról mi gondoskodunk a helyszínen. 

 

Ha érdekel a kreatív újrahasznosítás és elmerülnél a fenntartható alkotás élményében, miközben megmutatjuk, hogy az épületeken látható hatalmas reklámmolinókból hogyan lehet ismét érték, akkor Facebook oldalunkon regisztrálj az eseményre és csatlakozz!

Időpontok: november 7. 17:00, november 9. 17:00, november 14. 17:00, november 16. 17:00, november 18. 13:30, november 20. 17:00, november 21. 17:00

SZÍNES MINTÁKKAL ÁLMODOM

Egyedi minták megunt ruhákra, egy ötletesen dekorált táska, színes kiegészítők a lakásba, ajándékba vagy egy meglepetés magadnak. A szitanyomás az egyik legelterjedtebb, legsokoldalúbb nyomtatási eljárás, amely jól használható szinte bármilyen felületen (papír, textil, fém, kerámia, fa, műanyag, üveg), színmegkötés nélkül. 

 

Gyere és próbáld ki az Ajándék Művek alkotóműhelyben a szitanyomást! Foglalkozásunkon megmutatjuk a mintázás alapjait és néhány különleges fortélyt, hogy idén az ajándékozás és a DIY csomagolás művészetében is learasd a babérokat. Bővebb információkat Facebook oldalunkon az esemény fül alatt találsz.

JELENTKEZEK

Időpontok:  november 10. 18:30, november 17. 18:30, november 19. 16:15

Ipsum Workshop haladóknak

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

JELENTKEZEK
PILLECUKROS FORRÓCSOKOLÁDÉ SAJÁT BÖGRÉBŐL

Szerintünk az egyik legjobb dolog a hideg időben, amikor leülünk egy bögre forrócsokoládéval sorozatot nézni vagy előkerülnek a sütőtökös finomságokkal, kalácsokkal, bejglivel telepakolt tányérok. Legújabb kreatív foglalkozásunkkal szeretnénk ezeket a pillanatokat még emlékezetesebbé tenni! 

 

Kerámia workshopunkra születtek meg azok az egyedi design tárgyak (csésze, bögre, müzlis tál, kistányér), melyekre saját mintákat festhetsz, szövegeket írhatsz. Ha bizonytalan lennél magadban, designerünk segítségével biztosan szép lesz a végeredmény. A foglalkozáson akár egy teljes reggeliző szettet is hazavihetsz, amely szuper karácsonyi ajándék lehet szeretteidnek vagy éppen magadnak. Bővebb információkért és a regisztrációért keresd Facebook oldalunkon az eseményeket!

JELENTKEZEK

Időpontok:  november 8. 17:00, november 11. 10:00, november 13. 17:00, november 15. 17:00

bottom of page