top of page

Egy ZER ékszer bármilyen fülre felhelyezhető, formáját követve ergonómikusan illeszkedik a helyére, így a viseléshez nem szükséges kilukasztani a cimpát. Apró fülgyűrűk és látványos kagylóformák alkotják az „Earpieces” kollekciót, és ezekhez csatlakozott az ujjra feltekeredő „Calyx” gyűrű. A kollekció darabjaira szöveget is kérhetsz, így teheted igazán egyedivé a saját darabodat. 

A V2A márka lakástextilei három fő elv mentén testesülnek meg: környezettudatosság, értékmentés és hagyományos kézművesség gyakorlása. A makramé csomózott virágtartók 100%-ban újrahasznosított pamut fonalból készülnek. A kézi szőttesekkel a hulladéknak titulált anyagokhoz való viszonyulásunkon szeretnék javítani. Tasakokat, fóliákat, futárszolgálatok csomagküldő zsákjait és saját elhasznált ruháimat alakítom fonallá, melyek néhány second hand fonal kíséretében kerülnek felhasználásra, bizonyítva, hogy milyen esztétikum rejlik a szemétben.

Ősszel és télen unod a szürkeséget, az  egyhangú öltözködést? SZÍNES SOFTSHELL KABÁTJAINK, táskáink  és kézmelegítőink vidámságot sugároznak a hétköznapokban. A szolid vagányság jegyében tervezünk. Női kabátjaink és kiegészítőink kisszériás design termékek megfizethető áron. Esztétikusak, praktikusak, melegek, vízlepergetőek, szélállók, többrétegűek és moshatóak. Tűnj ki a szürkeségből, és öltözz színesen, vidáman, ILLE-OLLA-ba! 

Az Anaptár egy Red Dot Grand Prix elismeréssel is jutalmazott projekt. A korábban már Red Dot Winner díjat nyert holdciklusnaptár jóval több, mint egy hagyományosan használható kalendárium, hiszen a napok felsorolásán túl még számos információt hordoz. A Nap és a Hold adatainak újfajta grafikai megjelenítésével, megmutatja ezen égitestek mozgását az égbolton, s a radiális elrendezésnek köszönhetően a felhasznált hatalmas adatmennyiséget egy vizuálisan látványos, komplex, ugyanakkor bárki számára könnyen értelmezhető rendszerbe foglalja. 

Márton Marianna vagyok.  2012 óta készítek üveggyöngy ékszereket szentendrei műhelyemben. Saját kézzel, muránói üveg pálcákból lánggal olvasztom gyöngyeimet, amik aztán gondos kezelés hatására érik el végleges szilárdságukat.  Az üveggyöngyökből ezüst és rozsdamentes acél használatával készítem az általam tervezett egyedi ékszereimet.

Az Indigo Műhely leginkább a pamut és a textilnyomtatás kettőséből varázsol nem hétköznapi dolgokat saját és meghívott grafikusok és más (jobbára magyar) alkotók eredeti munkáiból válogatva. Ruhanemű, párna, szatyor, hátizsák, uzsonnás szalvéta, ökozsákok, képeslapok, bögrék kerülnek ki a műhelyünkből, amiken gyakran hazai témát dolgozunk fel, pl. magyar versek, költők, magyar népi motívumok, balatoni hajók, tiszai/balatoni halak, magyar hegyek, magyar mentőjárgányok stb. Fontosnak tartjuk, hogy kizárólag magyar feliratokat használunk. Négyen dolgozunk lelkesen a vásárlók és a magunk boldogságán: Király Vera, Páczelt Péter, Szücs Roland és Virt Emese.

Jewellery by Krisztina Lango, 2011-ben indult a márka, először csak hobbiként, divat- és stílustervező tanulmányaim mellett. Az első darabok paracord zsinórból készültek, majd ezután váltottam hajókötélre, amely  a mai napig meghatározó alapanyaga ékszereimnek. A kötelek mellett egyre sűrűbben nyúlok különböző ásványokhoz is. A márkát a letisztultság, kifinomultság és egyszerűség jellemzi. Pár hónapja az ékszerek mellett megtalálhatóak webshopomban absztrakt festmények is. 

A Kivibag-ek egyedi tervezésű vidám, színes alapanyagból készült újrafelhasználható táskák, ételcsomagolók, amiket hazai kis műhelyekben gyártunk. Táskáink remek helyettesítői az eldobható nejlonzacskóknak, és más eldobható csomagolóanyagoknak, tartósak, lepergetik a vizet, könnyen tisztíthatóak. Termékeinkkel szeretnénk hozzájárulni egy fenntarthatóbb, környezetbarátabb életmódhoz és nem utolsó sorban fontosnak tartjuk, hogy egy kis színt és vidámságot csempésszünk a mindennapokba.

Európa szívében, Magyarország észak-keleti sarkában van egy különleges térség és egy falu melynek neve Panyola, ahol három folyó ölelésében bőséges termést adnak az úgynevezett “ártéri dzsungelgyümölcsösök”. Az itt termő, utánozhatatlan zamatú “Nemtudom” szilva,  a kissé savanykás Cigánymeggy, a világszerte ismert Vilmoskörte biztosítja termékeink jellegzetes karakterét.  Őshonos itt a különleges Milotai dió, mely számos termékünkben felbukkan. Natúr aszalványokat, lekvárokat és aszalt gyümölcsből készült teákat készítünk, hagyományos fűzfavessző kasonokon és rézüstben, hozzáadott cukor, tartósítószer és kén nélkül.

Egyedi tárgyakat tervezünk és kivitelezünk saját lakásműhelyünkben Budapest szívében. Egyéniségünket és képességeinket ötvözve jönnek létre projektjeink. Környezettudatosan az upcycling elvét követve maradék faanyagokból dolgozunk, újrahasznosítunk. Olyan tárgyakat alkotunk, amiket mi is szívesen használunk és melyekkel szívesen vesszük körbe magunkat. 

Ékszereimre az új formavilág keresése és az egyszerű szépség kifejezése, a légies minimál és a kortárs dizájn találkozása jellemző. Ékszereimet párhuzamosan készítem fémből és műanyagból. A köztudatban a műanyag, mint ékszer még nem annyira elfogadott, de törekszem rá, hogy ez megváltozzon és jobban elfogadják a nem hagyományos anyagokból készült ékszereket. Ötvösként azonban nem érezném magam egésznek, ha nem dolgoznék fémekkel. A fémek megmunkálását nem tudja helyettesíteni a műanyaggal való játék. Amíg műanyag ékszereimnek a szokatlan anyaga, addig fémből készülteknek az egyszerű formája a legjellemzőbb tulajdonsága.
 

Biopamut férfi pulóverek, női kámzsás felsők és színes sapkák - a leggyakrabban ezek az őszi-téli darabok ugranak be a Touch Me Not Clothing márkáról, akik 2015 óta kizárólag GOTS minősítésű, európai gyártású minősített alapanyagokat használnak. Dea és András, a márka mögött álló páros az egyszerűbb vonalvezetésű modelleknél is mindig törekszik egy kis érdekességre, amellett, hogy a gyártás folyamata is saját budapesti műhelyükben zajlik a kezdetek óta. A kékek, bordók és sárgák mellett pedig idén több világosabb, bézses színt is találunk pulóverek között.

2014 decemberében alakult a NISE Design, melyet ketten alapítottuk, Győri Eszter és Varga Gyöngyi. A márkánk alapkoncepciójául a 3 fő alapanyagunk szolgál: az egzotikus fa, műgyanta és az ezüst. A meglévő és leendő kollekcióink e 3 anyag kapcsolatát boncolgatják, néha egy-egy alkotóelemet kiemelve, máskor pedig az összhangra koncentrálva.

2013 óta készítünk prémium minőségű szörpöket Keszthelyen. Termékeinkben a családi receptúrát ötvözzük a mai technológia adta lehetőségekkel. Szörpjeink alapanyagainak beszerzésénél saját ültetvényünkre támaszkodunk, és törekszünk a saját termesztésű gyümölcsök, zöldségek és fűszernövények felhasználására. 14 féle szörpünk között a klasszikusok és az ínyenc ízek mellett már a cukormentes termékek is megtalálhatóak. A Spájz Szörpök hozzáadott aromákat és színezőanyagokat nem tartalmaznak.

A bublab megálmodója, Bubla Ági gyerek kora óta rajong a természetért és védelméért. Budapestre költözve a kert és növényvilág hiánya indította el benne a mini urbán dzsungel, így az üvegkertek megvalósítását épp négy éve. Ma már rengeteg vásáron és hazai design boltban, showroomban is találkozhattok vele és környezettudatos termékeivel, lakásdekorációival. Nálunk újrahasznosított üvegbe zárt kertjeivel, tillandsiás függőivel + koszorúival, mosható papírzsákjaival, üveg adventi díszeivel találkozhattok eddig, idén talán pár újdonság is érkezik!

Az ArtiStamp márkát 2013-ban indította el Káposztás Judit grafikus, gödöllői műhelyében. Pecsétgrafikák tervezésén kívül logó- és arculattervezéssel is foglalkozunk, valamint illusztrációkat is készítünk.Grafikáinkat és termékeinket nagy odafigyeléssel és gondossággal készítjük, kiváló alapanyagokból.

A ZSOFIHIDASI márka táskáiban a praktikusság művészi értékkel párosul. A minimalista vonalvezetésű táskákat a kézzel festett felületek, a különleges textúrák és technikai megoldások teszik egyedivé és megismételhetetlenné. A témákra épülő kollekciókat mértékletesség és költőiség hatja át. Az egyedi festésű MINUIT pénztárcák az éjszaka fényeit és pillanatait örökítik meg, a LINES válltáskák a nyári vízpart hullámait elevenítik fel.

Én és párom, Olivér, együtt álmodtuk meg és hoztuk létre a Zoktopus márkát. A Zoktopus kínálatában olyan színes, vicces és egyáltalán nem hétköznapi zoknikat találhatunk, amelyek egyikünk zoknisfiókjából sem hiányozhatnak. Színes, mintás zoknikat gyártunk, saját webshopunkban és országszerte design shopokban árusítjuk őket. Fiatal márka vagyunk, az vonzott minket a vállalkozásban, hogy egy kreatív, önálló tevékenységbe foghatunk. Nagyon élvezzük a piac változatosságát, a kreatív, jófej embereket, akiket a közös munka által megismerhettünk. A magyar design piac aktív részét képezzük, a különleges designok magyar tervezőktől származnak, és itthon is gyártjuk őket. Célunk, hogy a Zoktopus termékek elsősorban szellemi és kulturális produktumokká váljanak.

„A PLANTETHICS egy etikus, fenntartható, vegán ékszereket, divat és lakberendezési kiegészítőket készítő hazai márka. A természet-ihlette, letisztult, elegáns darabokat a növényetika elvei szerint, kézzel és szeretettel állítjuk elő, kiemelt figyelmet fordítva az alapanyagokra, beszállítókra, és a munkakörülményekre is.A bioetikának van egy olyan ága, amely a növények és az emberek kapcsolatát vizsgálja, azt, hogy miként hatnak egymásra, hogyan segíthetik egymást. Innen ered a nevünk (növényetika), és ez fedi le mindazt, amit és ahogyan szeretnénk átadni. A PLANTETHICS küldetése közelebb hozni a növényeket - tágabb értelemben a természetet - és az embereket, szeretnénk megmutatni, hogy a növények szeretete mentén lehet más utat is választani. Lehet zöldebben, kisebb ökológiai lábnyommal, felelősségteljesen, mégis lazán, divatosan élni, tömegtermékek helyett a kis szériás, egyedi tervezésű, helyi alkotók által készített darabokat vásárolni.” – Dénes Barbara

Fekete Fruzsi ékszertervező korábbi kollekciója – érthető módon – meghódította a női szíveket: a népszerű „Leaves” filigrán, nőies darabjai az időtlen elegancia mintapéldányai, némi romantikus fűszerezéssel. Az ékszertervező most új kollekcióval jelentkezik: a „Curves” névre keresztelt ékszerekkel, ami egy laza, vagány, de mégis elegáns kollekció. Fekete Fruzsi légiesen könnyed ékszerei egyszerre kortalan és kortárs darabok, s mint ilyenek, ott a helyük minden csinos nő ékszerdobozában.

A ZADOR több mint szappan: élet, stílus és filozófia. Olyan értékek megteremtésére törekedtünk, melyek a bőrön keresztül hatnak a lelkünkre. Mert ahogy kívül, úgy belül: a természettel egységben, a legmodernebb technológiákkal alkottuk meg a stílusos szappanok új világát. Kézi és gépi technológiát finoman ötvözve készítjük termékeinket, - és amire igazán büszkék vagyunk – teljesen egyedi, családi receptúra alapján. Termékeink nagyon fontos komponense a Hévízi termálvíz, amely rendkívül magas ásványianyag tartalommal járul hozzá az egészséges és tiszta bőr ápolásához, harmonizáláshoz.

A Katyvaszok márkanevet és arculatot a Cellux csoport tervezte nekünk, amely tükrözi a vegyészet-design-gasztronómia hármas találkozását. Az alapanyagok 80%-át mi termesztjük Komáromban, a maradék 20%-ot helyi gazdáktól szerezzük be, ezáltal elősegítve a környék fellendülését. A feldolgozás - amelyben 3 nemzedék vesz részt (nagymama, apuka, anyuka, unoka és a férje) - teljesen családi kézben van. Ezáltal tudjuk biztosítani, hogy prémium minőségű, kézzel készült minőségi lekvárok, szörpök, zöldségkrémek és borcsokoládé lekvárok kerülnek az üvegekbe.

A brand 2019 januárja óta van jelen a hazai, valamint az európai piacon. Kínálatunkat a laikus, világos pörkölésű kávék iránt érdeklődő kávéfogyasztók számára is érthető módon állítottuk össze, de a kizárólag specialty kávét fogyasztó közönség is megtalálja a számára legmegfelelőbb tételt. A kávékat ízviláguk szerint fantázianévvel ellátott típusokba soroljuk, így biztosítva a visszatérő vásárlók könnyebb tájékozódását. A márkához köthető dizájn megalkotója: Kiss Miklós. A cég irányításában a 3 tulajdonos megosztott feladatkörök szerint vesz részt: Gabi – Vállalkozás menedzsment, Balázs – Kávébeszerzés, pörkölés, Ákos- Pénzügyi kontrolling. Reméljük, hogy a kávéink Nektek is annyi élményt nyújtanak majd, mint amennyit megalkotásuk adott nekünk!

Nyolc éve kukucskáltam be először személyesen egy más világ ablakán. Ez volt számomra 'A Viaszváros', ami első pillanattól kezdve rabul ejtett. Azóta elvégeztem egy méhész tanfolyamot és elkezdtem a saját kis élő makettvárosaimat fejleszteni. Elhívatásom, hogy minőségi, 100% természetes eredetű, kézműves termékeket állítsak elő. Nagy hangsúlyt fektetek a csomagolásra, hiszen a megjelenés, az arculat tükrözheti az üvegben rejlő minőséget. Igazi mézkülönlegességeknek számító fajtamézeim egyenesen a kaptárból kerülnek az üvegbe.

A b a r i b o o k emlékkönyvek egyedi tervezésű albumok gyerekeknek, amelyben a legelső és legjobb barátságokat lehet megörökíteni. A Barátkönyv az óvodás, kisiskolás korosztálynak szól, a változatos kérdések és a mókás feladatok alkotásra hívnak - az írás mellett rajzolva, színezve, ragasztva is kifejezhetik magukat, akár már a legkisebbek is. A Klasszkönyv pedig az iskolás gyerekeknek kínál egyedülálló lehetőséget a barátaik emlékének megőrzésére, lehet benne irkálni, anonim statisztikát kitölteni, vagy csak szabadon rajzolni. Mindkét könyvet 25 barátnak lehet körbe adni, hogy a róluk szóló, személyes oldalak kitöltésével mesélhessenek magukról és a barátságukról. S így jön létre egy különleges és maradandó emléktárgy a legelső és legjobb barátságokról.

A GLAMOUR magazin márkázott termékei várják a stílusmárka és a statement divat kedvelőit. 35% motiváció, 25% kitartás, 40% szabadság, 100% önmagam – hirdetik a lendületes életfilozófiát azok a használati tárgyak és divatkiegészítők, amelyekkel fiatal követőtáborát lepi meg idén először a GLAMOUR magazin. A pink alapokon nyugvó dizájn a hazánkban is egyre kedveltebb ún. statement divatirányzatot erősíti azáltal, hogy a márka „kinyilatkozós" szlogenjét mutatja meg pólókon, újrahasznosítható vászontáskán, körömlakkon, írószereken és klasszikus ajándéktárgyakon.

A pici and the city városi baba- és gyerekruhákat tervez Budapest legkisebb lakóinak. Van már fenyőfa koptatós pantallód? A térdet védő koptatós pantallók mellett feliratos felsőkkel, gyerek és mama kiegészítőkkel készülünk Nektek az idei Ajándék Terminálra a megszokott minimalizmus jegyében. Gyereknek lenni a legmenőbb dolog a világon!

Imecs Kata vagyok, lakberendezőként és tervezőként dolgozom. CATA  márkanév alatt különböző lakberendezési kiegészítőket, különleges  díszpárnákat, puffokat, foteleket tervezek és készítek. Szeretem az  egyedi megoldásokat, nézőpontokat a tárgyalkotás során. Ennek egyik  legjobb példája az Ajándékterminálban kapható ’nyuszis  vattapamacstartó’, ahol egy egyedi technika segítségével egy igazán  kedves használati tárgy született.

A ridegnek, statikusnak vélt betont barátságossá szelídített formában juttatuk az emberek otthonaiba. Termékeinkre jellemzőek a skandinávosan minimalista, letisztult stílusjegyek. Tervezéskor előszeretettel használunk különböző anyagtársításokat is, melyekkel kellőképpen lágyítunk a beton jellegén. Vannak ékszereink és kisebb kiegészítőink, lakberendezési tárgyaink, de bútorok is készülnek szentendrei műhelyünkben. 

Élénk színek, letisztult vonalak, játékos formák jellemzik a Moringa kis darabszámban készülő lakástextiljeit és lakberendezési tárgyait. Az alapító tervezőnek, Molnár Rékának elsődleges célja, hogy olyan tárgyakat alkosson, ahol a minta több egyszerű dekorációnál: a tárgy használata során életre kel, változik, vagy változtat. Legismertebb termékei a hőérzékeny, mintát változtató bögrék, melyek minden egyes darabján egy apró animáció játszódik le, egy meleg tea vagy kávé hatására: eltűnnek a fákról a levelek, felébrednek a macskák, vagy az autó biciklivé változik.

A TODASBONOBAS egy művészeti kollaboráció, Holbis Emőke budapesti tervező és Aurora Portillo barcelonai illusztrátor között. Célunk elsősorban, hogy számunkra fontos társadalmi és környezeti kérdésekre hívjuk fel a figyelmet, a művészet valamelyik formáját használva kommunikációs csatornaként. Mindezt legtöbbször kiállításokkal, public art projektekkel, vagy design termékek tervezésével tesszük. 

Az Artista kollekciókat leginkább a kényelmes, nyugodt eleganciát sugárzó, mégis extravagáns mindennapi öltözékek jellemzik, amelyek könnyedén transzformálhatóak át különleges, alkalmi öltözékké, a nap minden szakában magabiztosságot kölcsönözve viselőjüknek. Az igazi Artista nő nyitott a világra, érzékeny a stílusra és a minőségre, szereti a szabadságot, a művészetet és a zenét, szívesen fejezi ki sokoldalúságát, szépségét a ruháin keresztül is.
Inspirációs forrásként a tervezők - Imre Katalin, Rácz Nóra, Stampf Katalin - mindig visszatérnek a távolkeleti motívumokhoz, azokat újra értelmezve és egyesítve a hagyományos európai szabásvonalakkal, új formák jönnek létre. A különleges, szokatlan anyagtársítások is elengedhetetlen jellemzői az Artista ruháknak, ezzel egyedi, személyes esztétikát teremtve. Az Artista ruhák és táskák kortalanok, egyedi hangulatot, nőiességet és finom extravaganciát kölcsönöznek viselőjüknek a mindennapokban. Az ikonikussá vált Delta hátitáska sokszínűségének és variálhatóságának köszönhetően szintén örök darab az Artista nő ruhatárában.

10 évvel ezelőtt készítettem először szappant, pusztán kíváncsiságból. Azonban az érdeklődés néhány éve hivatássá vált, megalkotásra került a Mano-faktúra márka, saját szappanokat kezdtem el fejleszteni és készíteni. 2020 őszétől a szappanok és illatosítók mellett elérkezettnek láttam az időt, hogy környezetudatos gyertyákkal bővítsem a termékpalettámat. A természetes illó- és illatolajokkal készülő szójaviasz gyertyáim újrahasznosított kerámiákban illatoznak. Szeretném, ha a termékeim valami jó ügyet is támogatnának, ezért jött létre a MOSOLY Gyertya Kollekció. A MOSOLY Gyertyákat a Down Alapítvány gondozottjai által készített és festett kerámiákba öntöm, így támogatva a szervezet munkáját. A Mano-faktúra termékek a természetesség jegyében, a lehető legnagyobb odafigyeléssel, válogatott alapanyagokból, természetes színezékek és illóolajok felhasználásával készülnek, kiemelt hangsúlyt fektetve a környezettudatos designra. Szívvel-lélekkel a minimalizmus is lehet több. 

Cser Boglárka Johanna tervező önálló, invenciózus alkotóegyéniség, aki bátran kalandozik ismeretlen tájakon az ékszerkészítésben. A hagyományos ékszerek újraértelmezésében finom módosításokkal szeret kísérletezni. Leanea ékszerekben a finom légisség mellett egy különleges absztrakt világ tárul elénk.  Magabiztos, mégis könnyed vonalak játékossága adja meg a márka karakterét, ami a klasszikus és az extrém formák tökéletes összhangját alkotják. 

Budapesten élek és dolgozok. A Nyugat Magyarországi Egyetemen végeztem tanulmányait, itt szeretem bele a kerámiába. Olyan tárgyakat tervezek és készítek főleg porcelánból, amik megmelengetik az emberek szívét. A használhatóság is nagyon fontos a tervezési folyamatban az „egy kis plusz” mellett, amit mindig belerakok tárgyaimba. Az otthonos érzése és felfedezés, egyszerre van jelen a munkáiban.

We are serious about your coffee experience - szól a mottónk. A Goosebumps célja, hogy az emberek a kávéra ne egy kiegészítő termékként, hanem egy kulináris élvezetként gondoljanak. Abban hiszünk, hogy magas minőségű alapanyagokkal, eszközökkel és edukálással ezt rövid idő alatt elérhetjük. Ezért is alakítottuk ki nemzetközi színvonalú oktatótermünket, ahol nemcsak profi képzéseket tartunk, hanem csapatépítőket és különböző workshopokat.

A reNEW Technologies kifejlesztett egy eljárást, amivel a szennyvíztisztításból visszamaradt iszap újrahasznosítható. A folyamat során savak keletkeznek, többek között ecetsav, amely a világ legelső, 90%-ban újrahasznosított tisztítószerének a fő összetevője. A CYCLE a körforgásos gazdasági modell kiválópéldája. „Egy csepp ivóvizet sem tartalmaznak a termékeink, csak a biomasszából visszanyert újrahasznosított vizet. A tisztítószereink csak természetes alapanyagokból állnak, illóolajok és savak hozzáadásával. Ajánlom kisgyerekes családoknak, kisállat tartóknak.” - teszi hozzá Sunny Bhasin, tulajdonos. A CYCLE nem csak ökológiai szempontból előnyös, hanem kiemelten jó a hatékonysága is az SGS Institut Fresenius tanúsítványa, valamint számtalan vásárlói visszajelzés alapján.

A Sator Space két testvér, Sátor Dénes és Tamás által alapított design stúdió, budapesti és szlovákiai telephellyel. Munkáink lényege, hogy felfedezzük és újraéljük az ismert világunkat egy váratlan csavarral. Humorral és játékossággal hozzuk létre egyedi ajándéktárgyainkat, amik új perspektívákat kínálnak bármilyen út során külföldiek és magyarok számára egyaránt.

"We believe in sharing handcrafted fine moments from all over Hungary."

Kado-nál összegyűjtük nektek a hazai kézműves mesterek termékeit. Téged is elárasztanak a reklámújságok? 

Bemutatjuk nektek "Edit Fonodáját". Edit mindegyik terméke újrahasznosított papírból készül, masszívak, erősek éstartós használatra készíti őket, melyek ráadásul mérsékelten vízállóak is!

Családi vállalkozásunk a Lavender Tihany, ami egyben látványlabor, levendula lepárló és kiállítás tihanyi levendulaolaj és más Tihanyhoz köthető gyógynövények, olajok felhasználásával készítjük a prérmium minőségű natúrkozmetikumokat. A receptúráinkat pharmakológus, szakgyógyszerész kollégánkkal állítjuk össze. Hosszú, szakmai kísérletezéseinknek köszönhetően, magas minőségű, Tihanyban készített natúrkozmetikai termékekkel járulunk hozzá a Test és Lélek ápolásához.

A kozmetikumokon kívül a levendulás kulináris termékeinket tihanyi, Balaton-felvidéki vállalkozásokkal, termelőkkel álmodjuk meg és hívjuk életre.

A BOOOK Kiadó 2008-as megalakulása óta törekszik igényes, tartalmas és innovatív könyvek megalkotására szakmai műhelyében. Gasztronómiai kiadványaink a legjobb recepteket kínálják a hagyományos vagy reformtáplálkozást folytatók, egészségtudatos vagy speciális diétát követő olvasóinknak egyaránt. Divat, design és szépirodalmi témájú könyveink ugyancsak a minőség iránti elkötelezettségünk jegyében készülnek.

2018-ban alapítottuk a FABRIKME márkát, amely egyedi dekorációs termékei méltó helyet foglalhatnak el a modern otthonokban. Minden textilünk egyedi mintavilággal és saját személyiséggel rendelkezik – mindemellett fontosnak tartjuk a minőségi, a kellően vastag és izgalmas tapintású alapanyagokat. A lakásdekoron kívül már a táskák és neszeszerek is részei a kínálatunknak. Minden termékünk hazánkban készül, így a márka egyesíti a tudatos vásárlást, az egységes dizájnt és a kifinomult stílusérzéket.

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page