top of page

Borostyánkői Dorka

textil, divat, játék

Gawesome egy középiskolai projektmunka eredménye, amelyet Borostyánkői Dorka talált ki és valósított meg, a termékfejlesztéstől a márka teljes arculatának megtervezéséig. Dorka 2021. szeptembere óta a MOME (Moholy Nagy Művészeti Egyetem) grafika tanszékének hallgatója.


A Gawesome márka a hordható (viselhető) táblajátékok életre hívásával a közös játék offline örömét szeretné visszahozni a fiatal generáció életébe. A táblajátékok reneszánsza a divattal kreatívan kombinálva erre kitűnő lehetőséget nyújt. Mert játszani jó a hétköznapokon, a kirándulásokon, a strandon, az iskolai szünetben, a baráti összejöveteleken – mindig és mindenhol. A nagyszerű alapötletből - hordjuk magunkkal a társasjátékot - látványos és átgondolt termékcsalád és egy laza, minden elemében 21. századi brand született.


A magas minőségű pólók és pulóverek karakteresen egységes vizuális stílusú táblajáték mintát, grafikát és különleges cipzáros zsebet kapnak. Így a táblajátékot magunkra ölthetjük, és a bábukat, akár a dobókockát is egyszerűen tárolhatjuk, vihetjük. A 10 fokban megdöntött zseb a Gawesome márka megkülönböztető vizuális védjegye is egyben. Minden játékhoz saját - ám mégis egységes - figuracsomag készült, különböző színű, újrahasznosítható plexiből. A sakkból ismert gyalog figura kiemelt szerephez jutott, alakja végig kíséri a vizuális arculatot, még a logó elfordításával is megidézhető.


A póló környezetbarát anyagból készült barna vagy exkluzív fekete színű társasjáték dobozban érkezik a vásárlóhoz. A doboz tartalmazza az adott játék pólóját, a játék figurákat és a játékszabályt. Az első 5 játék – sakk, malom, amőba, othello és ludo (Ki nevet a végén?) – augusztusban került forgalomba. A webshopon (www.gawesome.hu) elérhető termékek több színben, méretben és póló típusban kaphatók.


Induljon a játék!

Instagram:

bottom of page