top of page

A márkáról


A "hygge" [ejtsd:hüge] egy dán szó és egy harmonikus lelkiállapotot fejez ki. Azt jelenti, most jól vagyok épp ott ahol vagyok, épp úgy ahogy vagyok, abban amit épp csinálok.


Hygge lehet egy forró kakaó télen, egy gyertyafényes vacsora a kedvesünkkel, egy jó könyv olvasása vagy akár a karácsony este a családunk körében. Olyan pillanatokat foglal magába, amiknek az egyszerűségében rejlik a szépségük, amikor megéljük a jelent, harmóniában vagyunk önmagunkkal és a környezetünkkel. Egyszóval hügézünk.


Koncepció szintjén letisztultság jellemzi a szín- és formavilágot, de fontosnak tartottam, hogy egy tágabb közönséget is megszólíthassak a termékeimmel, ezért bohémabb, színesebb példányok is készülnek időről időre (hiszen a dánok hivatalosan is a legboldogabbnak titulált nép).


A fülbevalókról


A fülbevalók mérete a borsónyitól egészen a tenyérnyi nagyságúig terjed. A süthető gyurma egy nagyon könnyű anyag, ezért a legnagyobb fülbevaló sem húzza a fület, hiszen nem nehezebb pár grammnál. Egy másik jellemzője az anyagnak, hogy nagyon időtálló, nem törékeny. A fülbevaló alapja 925-ös ezüst vagy 18 karátos fújtatott arany, cirkónia kővel kombinálva (amennyiben ez nem tud megvalósulni, az minden esetben fel van tüntetve a terméken)

Minden darab egyedi és kézzel készül, ezért az egy kollekcióba tartozó példányok sem tökéletsen egyformák, hiszen akkor elveszne ennek a varázsa. Igény esetén rendelésre is készítek terméket (más színben, méretben vagy teljesen egyéni igények alapján amennyiben kivitelezhetőnek tartom a legjobb tudásom szerint)

Hygge Designs

ékszer
bottom of page